Bártfai Laci bácsi

Kezdőlap
Magamról
Kiadóim elérhetősége
Képtár
Videók
Vendégkönyv
E-mail nekem
Bannerek-linkek

 

Mit főztél ma? Írd ide

Saját receptjeid Ide írd!

Blog-olok

Próba

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2008-06-15
 

 

 

 

 

 

Cafe Nero

Fehér csokoládés habos kávé

Café Royal

Cafe d'Amour

Mocha Cappuccino

Argentín kávé

Belga kávé

Gyerek Sangria

Mézes banánhűsítő

Bloody Mary (12 cl)

Gyümölcslimonádé

 

 

 

Google PageRank

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

 
Fényújság

 

"Helyes étkezés"-Okos gondolatok a tejberizstől-Banánnal a kötélidegekért-Aszalt gyümölcs a nyugodt álmokért-Így szabadulhatsz meg 40 kg-tól! - mintaétrenddel-Tavaszi tisztító kúra felkészítés-"Fogyókúra"-Nem tudsz lefogyni? Rejtett okai lehetnek!-4 hét alatt 4 kiló - Itt az antistressz-diéta-4 szuper koktél 1 napos tisztítókúrához-7 természetes vírusölő - tények és tévhitek-A legjobb energetizáló táplálkozási tippek-"Gyógyítás étellel"-Gyógyító teák!!!-/
 
 
Mit főzzünk ma?
[140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]

2008.12.16. 17:50 Idézet

Breton süti

1 csésze liszt, 1 csésze cukor, 25 dkg vaj, kis só, 2-3 tojás sárgája. Jól összedolgozzuk, lapos formába töltjük, tetejét villával megcsíkozzuk és kb. 1 órán át, sütjük.


2008.12.16. 17:46 Idézet

 

Angol sörös melegszendvic

Végy személyenként 2 szelet kenyeret, 10 dkg sajtot, 5 dkg vajat, 2-3 kanálnyi barna sört, 1 kávéskanálnyi mustárt, továbbá pirospaprikát, borsot és sót. A kenyereket pirítsd meg, s az egyik oldalukat kend meg vajjal. Egy serpenyőben olvaszd fel a maradék vajat, reszeld bele a sajtot, add hozzá a sört, a mustárt, sózd, borsozd és hintsd meg kevés pirospaprikával. Amikor a sajt is felolvadt, ezzel a masszával kend meg vastagon a kenyerek vajas felét. Tálalás előtt a sütőben, vagy grillsütőben jól forrósítsd át a szendvicseket.


2008.12.16. 17:46 Idézet

 

Angol sörös melegszendvic

Végy személyenként 2 szelet kenyeret, 10 dkg sajtot, 5 dkg vajat, 2-3 kanálnyi barna sört, 1 kávéskanálnyi mustárt, továbbá pirospaprikát, borsot és sót. A kenyereket pirítsd meg, s az egyik oldalukat kend meg vajjal. Egy serpenyőben olvaszd fel a maradék vajat, reszeld bele a sajtot, add hozzá a sört, a mustárt, sózd, borsozd és hintsd meg kevés pirospaprikával. Amikor a sajt is felolvadt, ezzel a masszával kend meg vastagon a kenyerek vajas felét. Tálalás előtt a sütőben, vagy grillsütőben jól forrósítsd át a szendvicseket.


2008.12.16. 17:46 Idézet

 

Angol sörös melegszendvic

Végy személyenként 2 szelet kenyeret, 10 dkg sajtot, 5 dkg vajat, 2-3 kanálnyi barna sört, 1 kávéskanálnyi mustárt, továbbá pirospaprikát, borsot és sót. A kenyereket pirítsd meg, s az egyik oldalukat kend meg vajjal. Egy serpenyőben olvaszd fel a maradék vajat, reszeld bele a sajtot, add hozzá a sört, a mustárt, sózd, borsozd és hintsd meg kevés pirospaprikával. Amikor a sajt is felolvadt, ezzel a masszával kend meg vastagon a kenyerek vajas felét. Tálalás előtt a sütőben, vagy grillsütőben jól forrósítsd át a szendvicseket.


2008.12.16. 17:45 Idézet

 

Angol sörös fondű

Hozzávalók: 300 g vegyes kemény sajt (részben füstölt), 100 g vaj, késhegynyi csípős pirospaprika, 1 ek. mustár, só, bors, 0,5 l barna sör Felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a többi hozzávalót, és állandó keverés mellett melegítjük, amíg krémszerűen felolvad, besűrűsödik. Pirított zsemlekockákkal vagy kifli-karikákkal mártogatjuk.


2008.12.14. 23:56 Idézet

Mákos, kevert kalács

Hozzávalók 12 szelet elkészítéséhez: 12 dkg méz, 8 dkg gríz, 8 dkg porcukor, 4 tojás, 5 dkg vaj, 15 dkg mák, 1 tasak vaníliás cukor, 10 dkg cseresznyekompót, fél citrom reszelt héja, 1 evőkanál tej, ánizs, őrölt fahéj.

Keverőtálba helyezzük a mézet, a tojások sárgáját, az olvasztott vajat, a reszelt citromhéjat, ánizst és fahéjat, 15 percig keverjük habosra, amíg a massza kemény lesz. Beletesszük a darált mákot, vaníliás cukrot, és a kimagozott lecsurgatott cseresznyét. Felváltva hozzátesszük a kemény habbá vert tojásfehérjét s a grízt. Egy kanál tejjel megkönnyítjük a masszát. Kikenjük, lisztezzük a sütőformát, majd beleöntjük a tésztát. A sütőt 220-240 fokra hevítjük, és a formát behelyezzük. Amikor a tészta felemelkedett, 160-180 fokra visszavesszük a hőt, és a tésztát zsemleszínűre sütjük. Melegen kiborítjuk.


2008.12.14. 23:54 Idézet

Csűrdöngölős

Hozzávalók 4 személyre: 4 db sertésborda, 4 db nagy savanyú káposztalevél, 10 dkg füstölt szalonna, 10 dkg zsír, 15 dkg vöröshagyma, 2 dl tejfel, 1 dkg rózsapaprika, 1 dkg ételízesítő, őrölt bors, só, csombor.

Az elkészítés során a kissé kivert (puhított), bevagdosott sertésbordákat sóval, őrölt borssal fűszerezve, a lábosban felhevített zsírban elősütjük. Az előzőleg leforrázott nyers káposztalevelekbe beburkoljuk, hogy a bordákat teljesen befedje. A lábosba tesszük a felkockázott füstölt szalonnát, és gyenge tűzön kiolvasztjuk. A megtisztított és apró kockára vágott hagymát, aranysárgára pirítjuk, meghintjük rózsapaprikával, kevés vízzel feleresztjük, sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük az ételízesítőt. Bepároljuk, mint a pörkölt levet, és ebbe tesszük a csombort, majd a beburkolt bordákat. Gyenge tűzön készre pároljuk. A készételt tejfellel meglocsoljuk, tört, hagymás burgonyával körítjük.


2008.12.14. 23:51 Idézet

Meggyes zöldbabfőzelék

Hozzávalók 4 személyre: 5O dkg zsenge sárga vajbab, 40 dkg meggy, 2 dl tejfel, 5 dkg vaj, 2 evőkanál liszt, 1 tojássárgája, ízlés szerint; finomított vákum só, kristálycukor.

A megtisztított sárga vajbabot nagyon apróra (1x1cm-esre) vágjuk. Annyi enyhén sós vízben, amennyi éppen ellepi, majdnem teljesen puhára főzzük. Beletesszük a kimagozott meggyet, 3-4 percig együtt forraljuk, amíg a meggy meg nem puhult. A vajat habosra keverjük a tojássárgájával, 1 evőkanál cukorral, a liszttel meg a tejföllel, és a babos meggyre öntjük. Egyszer felforraljuk. Hidegen, melegen egyaránt finom.


2008.12.11. 07:04 Idézet

Vacsorára:

KACSAMÁJOMLETT

Hozzávalók: 1 kacsamáj szívvel együtt, 6 tojás, 6 csapott evőkanál liszt, 6 dl tej, 1 mokkáskanál majoránna, 4 teáskanál olaj (vagy ugyanannyi kacsazsír), 5 dkg reszelt sajt, ízlés szerint só és törött fekete bors. A kacsamájat a szívvel együtt kevés forrásban lévő vízbe dobom, és 5 percnyi forralás után leszűröm. Ezután ledarálom, és ha teljesen kihűlt, összekeverem a tojások sárgájával, a liszttel, a tejjel, sóval, borssal, majoránnával. A tojások fehérjébl nagyon kemény habot verek, és óvatosan a májas masszához keverem. Egy-egy teáskanál zsiradékon négy omlettet sütök belőle, amit a serpenyőből kicsúsztatva palacsintaformájúra tekerek. Meleg tálra teszem, rászórom a reszelt sajtot és salátával kínálom. Remek vacsoraétel. Készíthető úgy is, hogy az omletteket egyenként megszórom a reszelt sajttal, összecsavarom, és pár percig sütőben megmelegítem.


2008.12.11. 06:56 Idézet

Ebédre:

Felvidéki göngyölt felsál

60 dkg sertés felsálból négy darab egyforma nagy hússzeletet vágunk, kissé kiveregetjük, megsózzuk és meghintjük törött borssal. 12 dkg juhtúrót áttörünk, hozzákeverünk kevés apróra vágott kaprot, majd a hússzeletek felületére egyenletesen felkenjük. Erre teszünk 10 dkg, apró kockára darabolt sonkát. A hússzeleteket összegöngyöljük, ha szükséges, húst rögzítjük, majd lisztbe, felvert tojásba, végül zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban megsütjük. Tálaláskor eltávolítjuk a húst tűt, és a húst vékony szeletekre vágva helyezzük a tálra. Sült hasábburgonyát, vagy burgonyapürét adunk hozzá.


2008.12.09. 16:23 Idézet

 

Tengerész palacsinta (ez lesz az én vacsim)

A szardíniát levétől lecsurgatjuk, összetörjük. Citrommal, törött borssal, kevés tejföllel elkeverjük, és a sós tésztából készített palacsintákat a halkrémmel megtöltjük. Kivajazott tűzálló tálba a hengereket egymás mellé fektetjük. A tojássárgájával elkevert tejföllel áthúzzuk és előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel díszítjük.

Mátyás király palacsintája (a többiek ezt szeretik)

A keménytojások sárgáját összetörjük finomra vágott sonkával, sóval, törött borssal, mustárral, kevés reszelt vöröshagymával, Piros arannyal, valamint néhány evőkanál tejszínnel krémesre dolgozzuk.
A sós tésztából sütött palacsintákat megtöltjük, és kivajazott tűzálló edénybe helyezzük. Tojássárgájával ízesített tejszínnel áthúzzuk és előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük.
Tálaláskor finomra vágott petrezselyemmel és sonkával díszítjük.

2008.12.06. 15:53 Idézet

Körtés-csokis torta
Hozzávalók: 1 kg körte, 13 dkg liszt, 12 dkg cukor, 2 evőkanál kakaó, 1/2 csomag sütőpor, 1/4 teáskanál szódabikarbóna, 15 dkg sütőmargarin, 2 csomag vaníliás cukor, 2 db tojás, 1 dl tejszín.

Elkészítés:  A körtéket meghámozzuk. Egy tortaformába sütőpapírt teszünk, és cikkekben rárakjuk a körtéket. A többi hozzávalót jól kikeverjük, és a körtére öntjük. Alsó-felső sütésnél 180 fokon 20-25 percig sütjük. Még melegen hirtelen mozdulattal tálcára borítjuk úgy, hogy a körte kerüljön felülre, és a papírt ekkor lehúzzuk róla.


2008.12.04. 17:46 Idézet

Rakott krumpli

Hozzávalók:

• 4 db nagyobb héjában főtt krumpli
• 10 dkg füstölt kolbász
• 2 tojás
• másfél pohár laktózmentes tejföl
• só
• 10 dkg reszelt sajt
• 10 dkg laktózmentes margarin

Elkészítési javaslat:

A megfőtt krumplit hámozd meg, a kolbászt karikázd fel, és kicsi margarinon süsd át. A tojásokat verd habosra, szórj bele 5 dkg sajtot, keverj bele egy pohár tejfölt. A tűzálló tálat kend ki margarinnal, és rétegezd bele a krumplit karikára vágva, sózd meg, tedd rá a kolbászt, majd locsold meg a tojásos masszával, vágj rá vékony margarindarabkákat. Erre kerül még egy réteg krumpli, só, kolbász, tojás, vaj, majd takard be krumplikarikákkal, amit szintén sózz meg. Néhány margarindarabkát még kapjon az étel a tetejére, és a megmaradt tojást öntsd rá, és kend meg a fél pohár tejföllel. Végül szórd meg sajttal, és lefedés nélkül süsd forró sütőben kb. 25 percig. Közben ellenőrizd!
Hozzávalók:

• 4 db nagyobb héjában főtt krumpli
• 10 dkg füstölt kolbász
• 2 tojás
• másfél pohár laktózmentes tejföl
• só
• 10 dkg reszelt sajt
• 10 dkg laktózmentes margarin

Elkészítési javaslat:

A megfőtt krumplit hámozd meg, a kolbászt karikázd fel, és kicsi margarinon süsd át. A tojásokat verd habosra, szórj bele 5 dkg sajtot, keverj bele egy pohár tejfölt. A tűzálló tálat kend ki margarinnal, és rétegezd bele a krumplit karikára vágva, sózd meg, tedd rá a kolbászt, majd locsold meg a tojásos masszával, vágj rá vékony margarindarabkákat. Erre kerül még egy réteg krumpli, só, kolbász, tojás, vaj, majd takard be krumplikarikákkal, amit szintén sózz meg. Néhány margarindarabkát még kapjon az étel a tetejére, és a megmaradt tojást öntsd rá, és kend meg a fél pohár tejföllel. Végül szórd meg sajttal, és lefedés nélkül süsd forró sütőben kb. 25 percig. Közben ellenőrizd!


2008.12.04. 17:36 Idézet

Gyömbéres narancslekvár

Hozzávalók: 5 kg narancs, 1 kg kristálycukor, fél kg barnacukor, 5 dkg gyömbér, 3 citrom.

A narancsokat a kristálycukorral megszórjuk, és hozzáadjuk az apróra vágott gyömbért. Legalább 1 órát állni hagyjuk. Ezután a narancsok és a citromok levét kifacsarjuk, és ráöntjük a héjára. Lábasba tesszük, hozzáadjuk a barnacukrot is, és addig főzzük, míg az összmennyiség legalább a felére csökken. Végül üvegekbe szedjük, légmentesen lezárjuk, és dunsztoljuk.

 

2008.12.01. 20:03 Idézet

Sertéssült édes-savanyú mártással





Hozzávalók:

40 dkg sovány sertéslapocka,
2 evőkanál olaj,
1 zöld húsú paprika,
1 piros húsú paprika.

A mártáshoz:

1 evőkanál cukor,
2 evőkanál szójaszósz,
1 evőkanál száraz vörösbor,
2 evőkanál almaecet,
2 evőkanál paradicsompüré,
1 gerezd fokhagyma.

Elkészítés:

A húst először vékonyan szeleteljük, majd vágjuk csíkokra. Magozzuk ki a paprikát, csíkokra szeleteljük. A mártáshoz valókat keverjük ki egy csészében. A fokhagymát zúzva adjuk hozzá.

Forró olajon pirítsuk fehéredésig a csíkokra vágott húst kb. négy percig. Öntsük rá a kikevert mártást, keverjük jól össze, majd szórjuk hozzá a paprikát is. Süssük tovább pár percig, a paprika enyhén ropogós legyen. Forrón kínáljuk főtt rizzsel.


2008.11.30. 22:37 Idézet

Fűszeres spagetti





Hozzávalók:

45 dkg spagetti,
10 dkg fűszeres kolbász,
30 dkg paradicsom,
1 db erős paprika,
3 kanál paradicsompüré,
1 dl száraz fehérbor,
olívaolaj.

Elkészítés:

Két evőkanál olajon süssük át a vékonyra karikázott kolbászt. Pirítsuk egy percig. Húzzuk le a serpenyőt a tűzről, és szedegessük ki a kolbászkarikákat.
Ugyanebben az olajban pirítsuk egy percig a felkarikázott, kimagozott erős paprikát. Hámozzuk meg a paradicsomot, daraboljuk fel, és adjuk az olajban átpirított paprikához. Öntsük fel fehérborral, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg bazsalikommal ízlés szerint. Lefedve főzzük tíz percig.

Ezalatt sós vízben főzzük ki a spagettit, a mártást pedig dúsítsuk paradicsompürével. Tálalótálra borítsuk ki a kifőzött, lecsepegtetett tészta felét. Terítsük szét rajta a kolbászt, majd szórjuk rá a maradék tésztát, és öntsük le a paradicsomos mártással. Zöld salátával, pirított kenyérrel tálaljuk, frissen, forrón.


2008.11.27. 19:41 Idézet

Padlizsán-, spenót- és sütőtökrakás

Hozzávalók:

200 g sütőtök, vékonyra szeletelve
700 g paradicsomszósz
80 g bébispenót
4 újhagyma, hosszában vékonyra szeletelve
100 g reszelt mozzarella sajt
40 g pirított fenyőmag

Elkészítés:

Vágjuk le a padlizsán alját, majd hosszában vágjuk 10 darab 5 mm-es szeletre. Az első és az utolsó szeletet dobjuk ki, a többit pedig tegyük tésztaszűrőbe, alaposan sózzuk meg, és hagyjuk állni 10 percig.
Öblítsük le a padlizsánt hideg vízzel, majd papírtörlővel töröljük át. Ezután sütőtökkel együtt kisebb adagokban süssük egy felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg megpuhul.
Tegyük a paradicsomszószt egy kislábosba, forraljuk fel, majd kis lángon rotyogtassuk két percig. Helyezzünk egymás mellé 4 szelet padlizsánt egy tepsiben, majd ezeken osszuk el a spenót felét, a sütőtök és a hagyma felét, végül minden rakásra löttyintsünk 2 evőkanál paradicsomszószt. A maradék spenótot, sütőtököt és hagymát ugyanígy tegyük a rakásokra, újabb 2-2 evőkanál paradicsomszósszal meglocsolva. A rakások tetejére tegyünk 1-1 szelet padlizsánt, reszelt sajtot, és végül szórjuk meg fenyőmaggal. Tegyük forró grillsütőbe, és grillezzük, amíg a sajt megolvad és megpirul.


2008.11.12. 19:48 Idézet

Reggeli:

Ősi lecsó alaprecept

Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók: adagonként: 2 nagy zöldpaprika, egy nagy paradicsom, kis fej hagyma, két deka füstölt szalonna (vagy egy kanál zsír ill. olaj), só. Ízlés szerint (fehér) bors, szerecsendió, zöldfűszerek (rozmaring, bazsalikom, petrezselyem) jöhet hozzá, használhatunk só helyett szétmorzsolt leveskockát vagy más ételízesítőt is. Van, aki pirospaprikát is tesz bele.

2008.11.12. 19:45 Idézet

Mai vacsora:

Brokkolival rakott pulyka erdélyiesen

Elkészítési idő: 90 perc
Hozzávalók: 60 dkg darált pulykamell, 2 fej vöröshagyma, 20 dkg sárgarépa, 30 dkg brokkoli, 50 dkg kukoricakonzerv, 2 db tojás, 4 dl tejszín, 15 dkg reszelt sajt, só, őrölt fehérbors, 3 evőkanál vaj, 3 evőkanál liszt, 3 evőkanál olaj, frissen vágott snidling (metélőhagyma), reszelt szerecsendió, zsemlemorzsa.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a húst, majd sóval, borssal, snidlinggel, és szerecsendióval ízesítjük. Mikor a hús kezd kifehéredni, felöntjük tejszínnel és összeforraljuk. Egy edényben megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a lisztet, majd felöntjük tejszínnel, ízesítjük szerecsendióval és hozzáadjuk a kukoricát és a tojás sárgáját, majd összeforraljuk. Egy jénai tálat olajjal kikenünk, megszórjuk zsemlemorzsával, ráhalmozunk egy réteg vékony csíkokra vágott sárgarépát, majd egy réteg tejszínes húst, majd a kukoricát és a brokkolit és ezt így folytatjuk míg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőben készre sütjük.

2008.11.10. 12:48 Idézet
Szezámköntösös csirkemell
Elkészítési idő: 40 perc + érlelés
Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg csirkemellfilé, 2 tojás, szójaszósz, 2 evőkanál búzakeményítő, 15 dkg a sütéshez olaj
A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk. A tojásokat kissé felverjük, a szójaszósszal és a búzakeményítővel elkeverjük, majd a csíkokat beletéve legalább fél órán át, állni hagyjuk.
Az olajat felhevítjük, a csirkedarabokat szezámmagban megforgatjuk és a forró olajban aranyszínűre sütjük. Az olajból kiemelve lecsepegtetjük és melegen tálaljuk.

[140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]

 

Bookmark and Share

 

Levesek

 

Köretek
 
Húsos ételek
 
Édességek
 
Hidegkonyha
 
Saláták
 
Grill,nyárs,bogrács
 
Hal és tengeri ételek
 
Erdei és vad ételek
 
Egytál ételek
 
Ünnepi ételek
 
Italok, koktélok
 
Évszakok ételei
 
Kenyerek,péksütemények
 
Gyorsételek:reggelik és vacsorák
 
Szervírozás, terítés
 
Fogyókúra (evéssel)
 
Gyógyítás étellel
 

 

Praktikák

Helyes étkezés

Helyes étkezés

Magyar étkezési kultúra

A mesterség kialakulása

Jótanácsok

 

Konyhai szótár

 

 

 

Design by

Semilin Graphic

Sztár szakácsok

Híres szakácsok

 

Add a starlaphoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőkép

Felhőkép

 

Add to Google


Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?