Bártfai Laci bácsi

Kezdőlap
Magamról
Kiadóim elérhetősége
Képtár
Videók
Vendégkönyv
E-mail nekem
Bannerek-linkek

 

Mit főztél ma? Írd ide

Saját receptjeid Ide írd!

Blog-olok

Próba

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2008-06-15
 

 

 

 

 

 

Cafe Nero

Fehér csokoládés habos kávé

Café Royal

Cafe d'Amour

Mocha Cappuccino

Argentín kávé

Belga kávé

Gyerek Sangria

Mézes banánhűsítő

Bloody Mary (12 cl)

Gyümölcslimonádé

 

 

 

Google PageRank

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

 
Fényújság

 

"Helyes étkezés"-Okos gondolatok a tejberizstől-Banánnal a kötélidegekért-Aszalt gyümölcs a nyugodt álmokért-Így szabadulhatsz meg 40 kg-tól! - mintaétrenddel-Tavaszi tisztító kúra felkészítés-"Fogyókúra"-Nem tudsz lefogyni? Rejtett okai lehetnek!-4 hét alatt 4 kiló - Itt az antistressz-diéta-4 szuper koktél 1 napos tisztítókúrához-7 természetes vírusölő - tények és tévhitek-A legjobb energetizáló táplálkozási tippek-"Gyógyítás étellel"-Gyógyító teák!!!-/
 
 
Mit főzzünk ma?
[140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]

2008.11.08. 00:57 Idézet

Ciabatta recept (reggeihez, kenyér helyett)

Hozzávalók:
A kovászhoz:
5 g friss élesztő
350 g liszt
250 ml langyos víz

A tésztához:
10 g friss élesztő
5 evőkanál tej
250 ml langyos víz
2 evőkanál oliva olaj
20 g só
550 g liszt

liszt, olaj, víz, sütőpapír

Elkészítés:
A kovászt a kenyér sütése előtti napon készítsük el. Ehhez az élesztőt tegyük bele a langyos vízbe és hagyjuk állni 10 percig. Ezután keverjük hozzá a lisztet, majd fedjük le (legjobb a kelesztőtál, vagy egy egyszerű, jól záródó fedelű műanyag tál).

Másnap a tésztához az életszőt futtassuk fel a langyos tejben (kb. 10 percig hagyjuk állni). Ezután keverjük össze a felfuttatot élesztőt, a langyos vizet, az olajat, a kovászt, a sót és a lisztet.

A tésztát 2-3 percen keresztül gyúrjuk erősen. Aztán tegyük egy belisztezett nyújtódeszkára és kenjük be olajjal a tetejét. Fedjük le egy darab műanyag fóliával és pihentessük szobahőmérsékleten 1,5 órán át.

A kelesztés után vágjuk 4 részre a tésztát. Formáljunk 4 - kb. 30 cm hosszú - hurkát és ezeket lapítsuk ki egy kicsit. Lisztezzük be a kenyérkéket és 2-2 tegyünk olajozott sütőpapírral bélelt tepsikbe. Takarjuk le a tepsiket konyharuhával és kelesszük a tésztánkat 1,5-2 órán keresztül.

A kenyérkéket 220°C-os sütőben 25 percig süssük úgy, hogy a sütő aljába tegyünk (tűzálló tálba vagy egy tepsibe) 1 dl vizet.

Tanácsok:
Nem csak első olvasásra, hanem a valóságban is hosszú ideig tart elkészíteni, de higyje el mindenki megéri a fáradtságot! A ciabatta olyan jó lesz, mintha a péktől hoztuk volna.


2008.11.08. 00:55 Idézet

Afrikai harcsa tepsiben recept

Hozzávalók:
1 db kb. 1,5kg-os afrikai harcsa,
1,5 dl olívaolaj,
1 evőkanál mustár,
2 gerezd fokhagyma,
2 db babérlevél,
1 teáskanál mustármag,
1 evőkanál Maggi sülthús esszencia,
vegeta,
hal fűszerkeverék,
5 dkg füstölt szalonna.

Elkészítés:
A megtisztított afrikai harcsát sűrűn bedarabolom és egy megfelelő méretű, mély tepsibe teszem úgy, hogy félkört írjon le.
Az olivaolajat egy csészében a mustárral, a fűszerekkel, összemorzsolt babérlevéllel és az összezúzott fokhagymával jól összekeverem.
A füstölt szalonnát csíkokra vágom és a harcsa bedarabolt vájataiban egyenletesen elosztom.
Az olajos keverékkel jól bedörzsölöm a halat, még a maradékot is ráöntöm.
Az egész tepsit alufóliával letakarom, és két órán át hidegre teszem.
/Még jobb, ha egész éjszaka áll./
Közepes hőmérsékletű sütőben letakarva kb. 20 percig sütöm, majd a fóliát levéve további 15-20 percig sütöm, sűrűn locsolgatva az alatta lévő olajjal.


2008.11.08. 00:53 Idézet

Fokhagymás tengeri halfilé recept

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:

1/2 kg fagyasztott szálkamentes tengeri halfilé (filézett tőkehal)
2-3 dl tej
2-3 evőkanál margarin (nem sós)
3 gerezd fokhagyma
kevés grill, vagy flecken fűszerkeverék
bors

Elkészítés:
A fagyos halat szobahőmérsékleten felengedjük, megszórjuk apróra vágott fokhagymával, tejjel leöntjük, úgy hogy ellepje, majd a páclével együtt a hűtőbe tesszük és 3-4 óráig állni hagyjuk. Ezután lecsurgatjuk a halszeletekről a tejet, kevés fűszerkeverékkel meghintjük (a fűszerkeverékek általában sósak), szükség esetén borsozzuk. Teflonedényben megolvasztunk 1-1,5 evőkanál margarint, beletesszük a halszeletek felét és fedő alatt, mindkét oldalán 2,5-2,5 percig puhára pároljuk (óvatosan fordítjuk meg őket, mert könnyen széteshetnek), majd a fedőt levéve, mindkét oldalát megpirítjuk. Megismételjük a műveletet a halszeletek másik felével. Párolt zöldség, saláta, vagy burgonya illik hozzá.

Tanácsok:
A tengeri hal fogyasztása nem csak fogyókúrázók számára, hanem cukorbetegek, szív- és érbetegek részére is különösen ajánlott alacsony energiatartalma, kedvező zsírsav-összetétele miatt. Ezenkívül a fokhagyma kedvezően hat az érrendszerre és a vérnyomásra.
Fekély- és epebetegeknek azonban a fokhagyma magas illóolajtartalma miatt nem javasoljuk az étel fogyasztását.


2008.10.09. 08:19 Idézet

Rántotta camemberttel (reggeli)

Hozzávalók 2 személyre:
6 db tojás, 1/2 fej vöröshagyma, 5 dkg érett camembert sajt, 1 evőkanál olaj, só, ketchup.

Elkészítés:  A hagymát karikákra vágva az olajon megpirítjuk, belevagdaljuk a sajtot. Amikor megolvadt, belekeverjük a sózott, felütött tojásokat, alaposan kevergetve készre sütjük. Kevés ketchuppal meglocsolva tálaljuk.


2008.10.08. 00:20 Idézet

Vacsi (17,30 órakor! mint mindig):

Tengeri hal joghurtos salátával

Hozzávalók:
1 nagy fej saláta, 2 db póréhagyma, 10 dkg szójacsíra, 3-4 szelet fehér húsú tengeri hal, 2 dl joghurt, 1 citrom, olívaolaj, só, bors.

Elkészítés:

A szeletekre vágott halat locsoljuk meg a citrom kifacsart levével, sózzuk, borsozzuk. Pároljuk néhány percig. (Grillezhetjük is, fóliában gyorsan megpuhul.)
Közben a megtisztított póréhagymát karikázzuk fel, szórjuk a párolódó halhoz. A megmosott salátát csepegtessük le, tépkedjük darabokra. Rendezzük el a tálon, adagoljuk hozzá a párolt halat, és a póréhagymát. Locsoljuk meg kevés olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk ismét. A joghurtot ízesítsük a maradék citromlével, majd csepegtessük a saláta tetejére. Díszítsük a citrom reszelt héjával, és néhány szál póréhagymalevéllel.


2008.10.08. 00:18 Idézet

Leves:

Brokkolikrémleves

Hozzávalók:
1 fej brokkoli (vagy 1/2 kg mélyhűtött), 3 db krumpli, 1 adag barna rizs (maradék is jó), 4 gerezd fokhagyma, só, bors, babérlevél, ételízesítő, szezámmag, lenmag.

Elkészítés:

Ételízesítős és babérleveles vízben megfőzzük a hámozott, kockára vágott burgonyát a brokkolival és a fokhagymagerezdekkel együtt (kb. 15 perc). Félretehetünk néhány főtt brokkolirózsát, ha nem szeretnénk teljesen pépesre a levest, amit a végén a tetejére teszünk. Ha megfőttek a hozzávalók, összeturmixoljuk az egészet a barna rizzsel együtt, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha túl sűrűnek találjuk, a főzőlével hígíthatjuk.
Végül a lenmagot és szezámmagot pirítsuk meg, és szórjuk díszítésnek a tetejére.


2008.10.08. 00:16 Idézet

Ebéd: (fő fogás)

Fokhagymás-tejszínes csirkeragu

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 50 dkg csirkemell, 4 evőkanál olaj, fél mokkáskanál őrölt fekete bors, 1 mokkáskanál oregánó, 2 dl főzőtejszín, 1 csapott kiskanál só.

Elkészítés:

A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd a vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A megmosott, lecsepegtetett csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olajat nagyobb széles serpenyőben közepesen felforrósítjuk, majd a hagymát rátesszük, és megdinszteljük. Vigyázzunk, nehogy megbarnuljon! A húst hozzákeverjük, és nagy lángon, többször átforgatva 3-4 percig pirítjuk. Megborsozzuk, oregánóval és a zúzott fokhagymával fűszerezzük. A csirkemellet összeforgatjuk a fűszerekkel, majd fél perc elteltével ráöntjük a tejszínt. Csak most sózzuk meg, és épp csak egy percig forraljuk. Ha a leve kevés lenne, tejszínt önthetünk még hozzá. Párolt rizzsel tálaljuk.


2008.10.08. 00:13 Idézet

Szép jó reggelt:

Omlett a szerelemért

Hozzávalók:
4 tojás, 1 avokádó, 10 dkg gomba, 1 közepes fej hagyma, 15 dkg főtt marhahús, 1 evőkanál vaj, só, őrölt fehérbors, sipetnyi kurkuma.

Elkészítés:

A tojásokat verjük fel, kissé sózzuk meg, majd süssük meg. Ez alatt a megtisztított gombát, vöröshagymát és a magtalanított avokádót felkockázzuk, és a felhevített vajon megpirítjuk. Őrölt fehérborssal, csipetnyi kurkumával és sóval ízesítjük, ízlés szerint. A végén hozzáadjuk a kockázott főtt marhahúst. Az előzőleg megsütött omlettet ezzel az ínycsiklandó raguval töltsük meg, és forrón tálaljuk.


2008.10.04. 12:04 Idézet
Alma bundában (ennyi hús után, levezetőnek!)
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók: 5 dl langyos tejbe 1 evőkanál cukrot teszünk, ás 2 dkg élesztőt morzsolunk. Adunk hozzá 1 tojást, kevés sót és annyi lisztet, hogy jó sűrű palacsintatészta legyen.
Kétszeresére kelesztjük. A meghámozott almák magházát eltávolítjuk és karikára vágjuk. Az almaszeleteket a tésztába mártjuk, forró zsírban vagy olajban mindkét oldalát megsütjük és fahéjas cukorral meghintjük. Tartalmas, húsos leves után kellemes levezető étel.

2008.10.03. 16:29 Idézet

Még szép idő van, lehet husit sütni!

 


2008.09.30. 19:15 Idézet

Amit Jammy Oliver mutat

 


2008.09.30. 19:10 Idézet

Szakácsok

 


2008.09.17. 17:45 Idézet

Vaníliás galuska

 (a mai vacsora, gulyásleves mellé!!!)

Hozzávalók:

8dl tejszín v. tej
egy késhegynyi só
10 tojás
80 dkg liszt
2 liter tej
20 dkg porcukor
2 rúd vanília
24 dkg olvasztott vaj
20 dkg mazsola
24 dkg darált dió
20 dkg porcukor
Ízlés szerinti kompót

 
Elkészítése:

A tejszínben vagy tejben jól elkeverjük a sót és a tojássárgáját. Hozzáadjuk a lisztet, és jól kidolgozzuk. A tojásfehérjébõl kemény habot verünk, és könnyedén a tésztába keverjük. Az 2 liter tejbe belekeverjük a porcukrot meg a vaníliát, és felforraljuk. A tésztából forró tejbe mártogatott kanállal galuskákat szaggatunk a forrásban lévõ tejbe, és mindkét oldalán megfõzzük. Szûrõkanállal kiszedjük. Kikent és zsemlemorzsával kihintett tûzálló tálba egy réteg galuskát rakunk. Meglocsoljuk olvasztott vajjal, meghintjük tisztított mazsolával, darált dióval és porcukorral. Betakarjuk fõtt galuskával, és így folytatjuk, míg a hozzávalókból futja. Tetejére egy réteg galuskát rakunk, és olvasztott vajjal leöntjük. Elõmelegített sütõbe tesszük, és megsütjük. Tetszés szerinti kompóttal tálaljuk.


2008.09.16. 20:12 Idézet

Most nem írok anyaghányadot, csak mi a vacsi.

Főztem egy zacskós rizst, lisztbemártva sütöttem kevés olajon egy serpenyőben, négy szelet sertésbordát (klopfoltam), sóztam, borsóztam. Amikor szép pirosrasült, át tettem egy tányérba. A maradék zsíron, megpirítottam 8 db kis fej gombát, és hozzáadtam egy kis konzerv zöldborsót. A rizzsel az egészet összekevertem, majd tányérokra halmoztam, rá a bordát, és sajttal megszórva a mikróban, megpirítottam. Mellé tettem, egy kis csemegeuborka legyezőt, és egy cikk marinált paradicsompaprikát. Az egészet, finomra vágott petrezselyemmel meghintettem. 

(külön,tettem az asztalra ketchupöt és majonézt)

 


2008.09.15. 17:56 Idézet
Kapros-túrós lepény
Elkészítési idő: 110 perc +kelesztés
Hozzávalók: 2 dl tejből, 1 dkg élesztőből, 1 tojásból, 5 dkg zsírból, 25 dkg lisztből, kevés sóból kelt tésztát készítünk.
Jól kidolgozzuk. Lágy tésztát kapunk, ezt megkelesztjük, ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kizsírozott tepsibe tesszük.
Töltelék: 40 dkg túrót 3 kanál cukorral, 2 tojássárgájával, 1 evőkanál búzadarával, 1 kávéskanál apróra vágott kaporral jól összekeverünk.
 Óvatosan, hogy össze ne törjön, hozzáadjuk a tojások felvert habját. A tölteléket a tésztára kenjük, és lassú tűzön sütjük. Mielőtt végleg kivesszük a sütőből, 1 evőkanál tejföl, 1 evőkanál cukor, 1 tojássárgája keverékével megkenjük, majd 2-3 percre visszatesszük a sütőbe, így a tészta teteje szép piros lesz. A tölteléket készíthetjük cukor nélkül, sóval. Kapor nélkül egyszerű túrós lepényt kapunk.

2008.09.15. 17:55 Idézet
Húsfelfújt
Hozzávalók: 6 dkg vaj, 5 dkg liszt, ½liter tej, 4 tojás, 12 dkg darált sertéshús, só, őrölt bors
A vajat megolvasztjuk, habverővel belekeverjük a lisztet, a langyos tejet, s egyszer felforraljuk, ügyelve, hogy sima maradjon. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojások sárgáját, a darált sertéshúst, sót, borsot, s végül a tojások kemény habbá vert fehérjét. Kivajazott, lisztezett tűzálló tálba tesszük, de csak félig töltsük meg a tálat, mert sütés közben felemelkedik. Előmelegített sütőben, kis lángon 25 percig sütjük. Még könnyebb, ha forró vízzel telt edénybe állítjuk a tűzálló tálat vagy tortaformát, és így tesszük sütőbe. A vagdalt húshoz hasonlóan kínálhatjuk.

2008.09.15. 17:54 Idézet
Paradicsomos húsos tészta
Hozzávalók: 30 dkg nagykockatészta, 30 dkg darált sertéshús, 15 dkg vöröshagyma, 2 kis doboz paradicsompüré, só, őrölt bors, csemege paprika, 3 kanál olaj, 5 dkg reszelt trappista
A megtisztított, apróra vágott vöröshagymát 2 kanál olajban aranysárgára fonnyasztjuk. Beletesszük a nyers darált húst, és fedő alatt 10 percig pároljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a paradicsompürét és 1 dl vizet. Közben kifőzzük a tésztát, és kiszedjük egy kanál olajra. A kockatésztát, rakjuk le tűzálló tálban soronként a paradicsomos hússal, a tetejét szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük előmelegített sütőben 10 percig.

2008.09.15. 17:52 Idézet
Bakonyi betyárleves
Hozzávalók: 40 dkg borjúcomb, 10 dkg füstölt szalonna, 15 dkg erdei gomba, 20 dkg leveszöldség, 15 dkg hagyma, 3 dl tejföl, 2 evőkanál liszt, 1 csomó kapor, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 csapott evőkanál paprika, 1 csapott evőkanál só, késhegynyi bors.
Az apró kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a 2x2 centis kockákra vágott húst. Sózzuk, borsozzuk és félpuhára pároljuk. Utána hozzáadjuk a kockákra vágott leveszöldséget és tovább főzzük. Mikor megpuhult, hozzáadjuk a felkockázott gombát, paprikával fűszerezzük és belekeverjük a tejfölt. A végén hozzáadjuk az apróra vágott kaprot. Hozzáadjuk a felcsíkozott zöldpaprikát és paradicsomot. Levesbetétként csipetkét főzünk bele.

2008.09.03. 09:28 Idézet
Májjal töltött sertésborda
Előkészítési idő: 70 perc
Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg sertéskaraj, 15 dkg sertésmáj, 3 dl étolaj, 1 evőkanál Piros Arany, 1 evőkanál paradicsompüré, 1 gerezd fokhagyma, finomított só
Az ujjnyi vastag (12 dkg-os) hússzeletek oldalát egy éles, vékony pengéjű késsel felszúrjuk, úgy, hogy a szeletek tölthetők legyenek. A vágatba egy vékony szelet májat csúsztatunk, majd megsózzuk és megkenjük olajjal. Az így elkészített karajszeleteket egymás mellé a forró rostélyra helyezzük, és faszénparázs felett sütjük. 3 dl olajba keverjük a paradicsompürét, a piros Aranyat és a zúzott fokhagymát. Sütés közben ezzel az ízesített olajjal addig kenegetjük, míg a töltött borda szép pirosra sül.

2008.08.30. 11:56 Idézet
Halgombóc leves (aranygaluska elé)
Hozzávalók 5 személyre:
·         45 dkg ponty vagy amurfilé
·         15 dkg árpagyöngy
·         5 dkg zsemlemorzsa
·         2 db tojás
·         1 dkg édes fűszerpaprika
·         ½ dkg erős fűszerpaprika
·         5 dkg vöröshagyma
·         fokhagyma
·         majoránna
·         őrölt feketebors;
A pontyot lefilézzük, és a csontokból halászlé alaplevet főzünk. A halfilét – miután leszedtük a halhúst a bőrről – húsdarálón ledaráljuk. Az árpagyöngyöt kétszeres mennyiségű sótlan vízben felfőzzük. Egy kis ideig állni hagyjuk, és csak ezután keverjük hozzá a darált halhúshoz. Teszünk hozzá tojást, apróra vágott vöröshagymát, zúzott fokhagymát, majoránnát, fűszerpaprikát, egy kevés őrölt feketeborsot, erős paprikát, zsemlemorzsát. Az egészet jól összegyúrjuk, és kis gombócokat formázunk belőle. A gombócokat az átpasszírozott, forrásban lévő halalaplében kifőzzük.

[140-121] [120-101] [100-81] [80-61] [60-41] [40-21] [20-1]

 

Bookmark and Share

 

Levesek

 

Köretek
 
Húsos ételek
 
Édességek
 
Hidegkonyha
 
Saláták
 
Grill,nyárs,bogrács
 
Hal és tengeri ételek
 
Erdei és vad ételek
 
Egytál ételek
 
Ünnepi ételek
 
Italok, koktélok
 
Évszakok ételei
 
Kenyerek,péksütemények
 
Gyorsételek:reggelik és vacsorák
 
Szervírozás, terítés
 
Fogyókúra (evéssel)
 
Gyógyítás étellel
 

 

Praktikák

Helyes étkezés

Helyes étkezés

Magyar étkezési kultúra

A mesterség kialakulása

Jótanácsok

 

Konyhai szótár

 

 

 

Design by

Semilin Graphic

Sztár szakácsok

Híres szakácsok

 

Add a starlaphoz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hőtérkép

Hőtérkép

Felhőkép

Felhőkép

 

Add to Google


Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal