Camelot saláta rokfortmártással
2009.08.27. 09:33
Hozzávalók: 5 db csemege zöldpaprika, 5 db csemegeparadicsom, 2 egész fejes saláta, 1/2 csomag kapor, 3 db karotta, 1 fej lilahagyma, 1 szál póréhagyma, 2 db uborka, 4 adag majonéz, 25 dkg rokfort sajt, 1 dl tejszín, só, törött fehér bors, Cayenne bors
A zöldeket alaposan megmossuk, a paprikát, paradicsomot, uborkát kockákra vágjuk. A salátát levelenként megmossuk, és csíkokra vágjuk. A lilahagymát és a pórét finomra vágjuk. Az összes alapanyagot egy edénybe rakjuk, és a rokfortmártással, valamint a finomra vágott kaporral összekeverjük. Hűtőben tároljuk. Tálaláskor a tetejére helyezzük a reszelt sárgarépát.
|