Gombás Csirkemáj (lisztérzékenyeknek)
2008.11.13. 09:02
Hozzávalók: 1/2 kg gluténmentes spagetti, 1/2 kg csirkemáj, 1/2 kg gomba, 1 nagy tejföl, 1 nagy fej vöröshagyma, 15 dkg trapista sajt, pirospaprika, só, bors ízlés szerint.
A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk, félre húzzuk amíg a pirospaprikát belekeverjük, majd vissza tesszük a tűzre és hozzáadjuk a csirkemájat, majd pár percre rá a gombát. Fűszerezzük! Amikor megfőtt 2 réteg tészta közé beleöntjük a gombás májat. A második réteg tészta tetejére egyenletesen elkenjük a tejfölt és végül a reszelt sajtot rátesszük.
180 fokon előmelegített sütőben kb. 20-30 percig sütjük, amíg szépen megbarnul a sajt.
A gombát el lehet hagyni, ha nem szeretjük!!!
|