Finom töltött tojás
2008.11.07. 20:01
Hozzávalók 10 db elkészítéséhez: 5 db tojás, 10 dkg teavaj, 5 dkg szardínia, 2 dkg ajókagyűrű, 2 dkg kaviár, 2 dkg lazac, 1 dkg kapribogyó, 1 dkg mustár, ˝ dkg őrölt fehérbors, 60 dkg franciasaláta, 30 dkg szárnyasaszpik, 5 dl majonézmártás
A kaszinótojás 1.-nél leírtak alapján készítjük azzal a különbséggel, hogy a tojássárgája és a vaj átpasszírozása után a töltelékhez apróra vágott szardíniát, ajókagyűrűt, lazacot, kapribogyót, kaviárt adunk, és mustárral, törött fehérborssal fűszerezzük, majd a tölteléket kanállal jól kikeverjük. A megtöltött tojást majonézmártással húzzuk át, tetejét pedig lefényezés után szardíniával díszítjük.
|