Spárgakoktél gyümölccsel
2008.11.07. 19:26
Hozzávalók 1 személyre: 8 dkgspárgafej (konzerv), 4 dkg alma, 3 dkg narancs, 3 dkg banán, 1 dkg dióbél, ź csomó petrezselyemzöldje; dresszing: porcukor, szűrt citromlé, joghurt
Az almát, a narancsot és a banánt meghámozzuk, kockára vágjuk. A szűrt citromlevet a joghurttal és a porcukorral mixergépben összekeverjük, és a salátasékerbe öntjük. A spárgafejeket, a kockázott almát és a banánt, valamint a felezett narancsgerezdeket a salátaséker szűrőbetétjére tesszük. A sékert lezárjuk, és az anyagokat a dresszinggel összekeverjük. Jégbetétes üvegkehelyben tálaljuk, dióbéllel és metélőpetrezselyemmel díszítjük.
|