Vegetáriánus csukott zsúrkenyér
2008.10.11. 13:01
Hozzávalók 10 szelet elkészítéséhez: 70 dkg zsúrkenyér, 20 dkg sajtkrém, 15 dkg főtt konzerv kukorica, 15 dkg zöldpaprika, 15 dkg spárgakonzerv, 15 dkg tejfelkrém.
A zsúrkenyeret szélességében, három egyenlő részre vágjuk. Az alsó szeletet megkenjük sajtkrémmel, és a tésztaszűrőn lecsöpögtetett kukoricát egyenletesen, ráhalmozzuk. Felrakjuk a középső szeletet, melyet a tejfelkrémmel kenünk meg, és a konzerv spárga levét leöntjük, szalvétával a vizet leitatjuk, majd egyenletesen osztjuk rajta szét a spárgát. Feltesszük a tetejét. Nylonba és alufóliába csomagoljuk, hűtőbe tesszük 1-2 órát érjen. A kiránduláson az étkezés megkezdésekor 10 egyenlő szeletre vágjuk. Felhasználható a fenti recept szerint.
|