Kolbászkrémes-sajtos csukott kenyé
2008.10.11. 12:56
Hozzávalók 10 szelet elkészítéséhez: 70 dkg zsúrkenyér, 25 dkg kolbászkrém (lásd;hidegkonyhai receptek: 1 kg-os recept), 8dkg vaj, 20 dkg sajt.
A kenyeret szélességében, háromfelé vágjuk. Az alsó szeletet megkenjük kolbászkrémmel, majd ráhelyezzük a középső szeletet, melyet a kikevert vajjal kenünk meg és ráhelyezzük a vékony szeletekre vágott sajtot. Felhelyezzük a tetejét. Nylonba és alufóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük, hogy egy-két órát érjen. Felhasználható: hűtőben tárolva 1-2 napig, ha elvisszük hátizsákban 5 órán át A kiránduláson, 10 egyenlő szeletre vágva fogyasztjuk.
|