Húsos ételek : Ananászos sajtkrémmel töltött csirkemell tekercs |
Ananászos sajtkrémmel töltött csirkemell tekercs
2008.09.14. 14:09
Hozzávalók: 20dkg medve tömlös sajt, 4 db csirkemell filé, 10 dkg ananászbefőtt, 1 db pritamin paprika, 1 csomag petrezselyemzöld, 10 dkg liszt, 3 db tojás, 20 dkg zsemlemorzsa, olaj, őrölt fehér bors.
A csirkemell filéket fólia alatt kiverjük,sóval, bórssal ízesítjük és félretesszük. A natur tömlős sajtot kis kockákra vágott ananásszal, paprikával és finomra vágott petrezselyemzölddel összekeverjük. Az ananászos sajtkrémmel a csirkemell szeleteket megkenjük, felgöngyöljük és hústűvel megtűzzűk. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük. Burgonyapürévelés margarinos párolt zöldségekkel tálaljuk.
|