Mit főztél ma? Írd ide
Saját receptjeid Ide írd!
Blog-olok
Próba
geolocation
Hozzávalók: 1 doboz kaviár, 5 dkg vöröshagyma, 1 citrom, 8 dkg vaj.
A kaviárt mindig lehűtve fogyasztják. Ha fémfedeles üvegtartóban vásároljuk,akkor fedelét eltávolítva, egy mély, kompótos üvegtálba apróra törtjég közéhelyezzük a tartót: A mennyiségtől függően kistányérokon vagy mokkáscsészealjakon külön-külön tálaljuk az egészen finomra vágott vöröshagymát, agerezdekre vágott citromot és a hullámos késsel felszeletelt, előzőleg jólkifagyasztott vajat. Mindig frissen pirított zsemle- vagy kenyérszeleteketadunk mellé.
Free clock
Praktikák
Helyes étkezés
Magyar étkezési kultúra
A mesterség kialakulása
Jótanácsok
Konyhai szótár
Design by
Sztár szakácsok
Híres szakácsok
Hőtérkép
Felhőkép