Mit főztél ma? Írd ide
Saját receptjeid Ide írd!
Blog-olok
Próba
geolocation
Hozzávalók: 80 dkg pontyfilé, 3 dkg zselatin, 2 dkg só, 1 db citrom, 35 dkg túró, 1 csomó metélőhagyma, 1 fej fejessaláta, 20 dkg vaj.
A pontyfiléket sózzuk, citromlével meglocsoljuk, zselatinnal megszórjuk.
Két-két filét egymásra téve, szorosan celofánba csomagoljuk, két végét elkötjük. Annyi vízben, hogy ellepje, megpároljuk, majd a vízből kivéve kihűtjük. Amíg hűl, elkészítjük a túrókrémet: a túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és az ízesítő anyagokat. A hideg halat felszeleteljük.
Salátával díszített üvegtálra tesszük és a túrókrémmel díszítjük habzsák és csillagcső segítségével.
Free clock
Praktikák
Helyes étkezés
Magyar étkezési kultúra
A mesterség kialakulása
Jótanácsok
Konyhai szótár
Design by
Sztár szakácsok
Híres szakácsok
Hőtérkép
Felhőkép