Mit főztél ma? Írd ide
Saját receptjeid Ide írd!
Blog-olok
Próba
geolocation
Hozzávalók: 1 kg tengeri hal, 5 evőkanál olaj, 10 gerezd fokhagyma, 2 fej vöröshagyma, 4 evőkanál paradicsompüré, fél citrom leve, csípős paprikakrém, só, köménymag (ízlés szerint).
A halat szeletekre vágjuk. Jól megsózzuk, citromlével megöntözzük és fél óráig hagyjuk állni. Közben egy jókora serpenyőben a finomra vágott vöröshagymát a felforrósított olajon megfuttatjuk, majd a paradicsompürét és a megtisztított, zúzott fokhagymát is beleértve, egy percig pirítjuk. Ezután másfél deci vízzel felöntjük és fedő alatt, gyakori kevergetés közben, masszává főzzük. A halszeleteket beletéve meghintjük köménymaggal és fedő alatt, kis lángon, a serpenyő gyakori rázogatásával puhára pároljuk.
Free clock
Praktikák
Helyes étkezés
Magyar étkezési kultúra
A mesterség kialakulása
Jótanácsok
Konyhai szótár
Design by
Sztár szakácsok
Híres szakácsok
Hőtérkép
Felhőkép