Mit főztél ma? Írd ide
Saját receptjeid Ide írd!
Blog-olok
Próba
geolocation
Hozzávalók: 60 dkg pontyfilé, 1 evőkanál vaj, fél citrom leve, 2 dl tejföl, 4 gerezd fokhagyma, bors, halfűszer keverék.
A pontyfilét megmossuk, fél citrom levével meglocsoljuk, és halfűszer keverékkel meghintjük. Egy edénybe beletesszük a vajat és 2 percig 500 W-on felolvasztjuk. A fokhagymát összezúzzuk és hozzákeverjük a forró vajhoz. A halszeleteket beletesszük az edénybe és az egészet leöntjük tejföllel. A sütőbe helyezve 12 percig 500 W-on megsütjük. Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Free clock
Praktikák
Helyes étkezés
Magyar étkezési kultúra
A mesterség kialakulása
Jótanácsok
Konyhai szótár
Design by
Sztár szakácsok
Híres szakácsok
Hőtérkép
Felhőkép