Felvágottas tál 2.
2008.09.03. 08:54
Hozzávalók 4 személyes tálhoz: 10 dkg nyári szalámi, 10 dkg krakkói, 10 dkg párizsi, 10 dkg vadászkolbász, 5 dkg teavaj, 10 dkg ementáli sajt, 10 dkg húsaszpik, 5 dkg csemege-zöldpaprika, 1 csomó hónapos retek, 1 csomó gyenge hagyma, 2 fejes saláta.
A tál közepére, salátalevélre sajtot és vajrózsát teszünk. A felvágottakat olvasztott és lehűtött aszpikkal lefényezzük, kockaaszpikkal díszítjük. A felvágottakról a bőrt lehúzzuk, s a következő sorrendben, körben a tálra helyezzük: nyári szalámi, krakkói, párizsi, vadászkolbász. Az üvegtál szélére helyezett salátalevélre, négy részre vágott zöldpaprikát, retket és gyenge hagymát tálalunk.
|