Halak, kagylók (Tápanyag táblázat)
2008.08.23. 11:41
A táblázatban található értékek tisztított nyersanyagok, élelmiszerek 100 g-jára, ahol jelezve van 1 db-jára, illetve folyadékoknál 1 dl-re vonatkoznak.
Élelmiszer neve |
kj |
kcal |
fehérje |
zsír |
szénhidrát |
rost |
angolna |
1200 |
285 |
15 |
25 |
0 |
0 |
busa |
384 |
92 |
18 |
1.9 |
0.6 |
0 |
fogas |
351 |
84 |
19 |
0.8 |
0.2 |
0 |
harcsa |
326 |
78 |
17.5 |
0.8 |
0.2 |
0 |
heck |
374 |
89 |
20.2 |
0.9 |
0 |
0 |
kagyló |
273 |
65 |
9 |
2 |
6.5 |
0 |
kagylókonzerv |
780 |
185 |
7.8 |
1.5 |
0 |
0 |
kaviár |
1117 |
266 |
26 |
16 |
4.6 |
0 |
keszeg |
320 |
77 |
16.9 |
0.8 |
0.2 |
0 |
lazac |
865 |
206 |
20 |
14 |
0 |
0 |
pisztráng |
452 |
113 |
21.5 |
2.9 |
0 |
0 |
ponty |
420 |
100 |
16 |
4 |
0.1 |
0 |
rák |
335 |
79 |
17.2 |
1.1 |
0 |
0 |
rákkonzerv |
290 |
69 |
15 |
0.5 |
0 |
0 |
szardíniakonzerv |
1184 |
283 |
22.5 |
21.4 |
0 |
0 |
tokehalfilé |
364 |
87 |
19.4 |
0.5 |
1.2 |
0 |
|