Kaliforniai paprika tonhallal
2008.06.22. 16:03
Hozzávalók 4 személyre: 2 piros színű kaliforniai paprika, 30 dkg zöldborsó, 2 főtt tojás, 1 kis doboz tonhal (konzerv), ételízesítő, 15 dkg majonéz; A tálaláshoz: fejes saláta és citrom.
A paprikákat hosszában kettévágjuk, és a magjukat kikaparjuk. Ételízesítővel ízesített vízben a paprikát és a zöldborsót külön-külön blansírozzuk (forrázzuk), végül hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögetjük, és kihűtjük. A tonhalat lecsöpögtetjük, és elmorzsoljuk. 2 evőkanál majonézt a zöldborsóval és a hallal összekeverünk, ezzel a paprikákat megtöltjük. Tetejüket tojáskarikákkal, salátalevelekkel és citromszeletekkel megrakjuk. A maradék majonézt külön kínáljuk. A majonéz helyett készíthetjük joghurttal is.
|