Barnaleves töltött pipi
2008.06.22. 14:35
Hozzávalók: 2 fej vöröshagyma, 30 dkg csirkemáj, 1 db zsemle, 1 db (80 dkg-os) csirke, 2 db tojás, 2 dl sör, 1 csomó petrezselyem, majoránna, kakukkfű, só, őrölt bors, 3 evőkanál olaj.
A finomra vágott hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a feldarabolt májat, a beáztatott zsemlét és a sört, majd ízesítjük sóval, borssal, majoránnával, kakukkfűvel, valamint petrezselyemmel és megpirítjuk. Mikor a máj megpuhult, felöntjük sörrel, hozzáadjuk a tojásokat és összeforgatjuk. A csirke hasüregét sóval, borssal ízesítjük, majd a májas ragut a bőre alá töltjük. Tűzálló tálba tesszük, mellétesszük a cikkekre vágott hagymát, meglocsoljuk olajjal, és sörrel, majd180 fokos sütőben 1,5-2 óra alatt készre sütjük.
|