Események:Súgó
|
2008. December |
H | K | S | C | P | S | V | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 |
|
| |
|
00:00 A tűz, ételek főzésénél.......... Ha tűzhelyen főzünk, akkor is figyeljünk, hogy az edény alját érje, csak a tűz. Nem a "lángolás" a fontos. Minden anyagnak megvan a fövési ideje, előbb nem puhul meg! Sőt, a rostok nehezebben puhulnak. Ezért a főzéskor is figyeljünk, hogy milyen erős a tűz. Nem véletlen, hogy a sütésnél (tészták), mindig leírják a hőfokot! A bográcsozásnál is csak a parázson süssünk, és ne nyílt erős tüzön. | << előző esemény | következő esemény >> |
|
|