Események:Súgó
|
2009. Február |
H | K | S | C | P | S | V | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | | 12 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 01 |
|
| |
|
00:00 Natúrszelet puhítása (klopfolás) A hússzeleteket, mindig sózzuk meg (fűszerezhetjük is), puhítás előtt, így jobban beledplgozzuk a fűszereket. A deszkára helyezve, ha lehet fóliával takarjuk le, és úgy üssük (finoman) a húspuhítóval. Így nem fröcsköl szét a hús, és a fűszerek sem. Mielőtt a zsiradékba tesszük, előtte mártsuk lisztbe, mivel így az ízek bennemaradnak, és ízletesebb lesz. Mivel a pörzsanyag nem engedi ki a levet. Hamarabb is sűl!
A mártásokban párolt húsokra, ez nem vonatkozik, mivel ott a zsiradékba kerülnek a fűszerek (elősütés), és a hús a mártásban puhul! | << előző esemény | következő esemény >> |
|
|