Mit főztél ma? Írd ide
Saját receptjeid Ide írd!
Blog-olok
Próba
geolocation
Hozzávalók: 8 szelet pontyfilé, 5-6 paradicsom, 5 evőkanál olaj, 5 gerezd fokhagyma, 4 fej vöröshagyma, 1 citrom, só és törött feketebors (ízlés szerint).
A megtisztított és vékonyra karikázott vöröshagymát 4 evőkanál olajon fedő alatt üvegesre pároljuk, majd belekeverjük a zúzott fokhagymát. Megsózzuk, és akkora tepsire terítjük, amekkorába egymás mellé belefér a nyolc szelet. A filéket megsózzuk, citromlével megöntözzük. A hagymára karikázzuk a paradicsomot, majd elosztjuk rajta a pontyfiléket. A tepsit befedjük és előmelegített, forró sütőbe toljuk. Körülbelül percnyi párolás után a fedőt levesszük a tetejéről, és addig pirítjuk, amíg a felesleges lé elsül alóla. Tálaláskor a hagymát a tetejére halmozzuk. Sült paradicsom a hozzáillő köret. (Bármilyen szálka nélküli halból nagyon finom.)
Free clock
Praktikák
Helyes étkezés
Magyar étkezési kultúra
A mesterség kialakulása
Jótanácsok
Konyhai szótár
Design by
Sztár szakácsok
Híres szakácsok
Hőtérkép
Felhőkép